UA-165351541-1

ORGANIZIRANOST

Mobirise

VODSTVO TEAM11

Ekipa TEAM11 je sestavljena iz širšega kroga sodelavcev, ki so po svoji strokovnosti razporejeni v tri vertikale in strokovno vodstvo ekipe, ki vodi, koordinira in nadzira celoten proces, delovanje in aktivnosti.
 

Mobirise

HEALTHCARE

V okviru Healthcare vertikale pozornost posvečamo preventivnim ukrepom in ustrezni diagnostiki za preprečevanje bolezni in poškodb, predvsem pa z inovativnimI pristopi interdisciplinarno obravnavamo človeka, kar pomaga pri premagovanju samega sebe.
Mobirise

ŠPORT

V okviru vertikale ŠPORT, zainteresiranim nudimo možnosti sodelovanja v različnih oblikah in obsegu, vse odvisno od prepoznanih potreb posameznika. Sodelujemo z najboljšimi slovenskimi in  svetovnimi športniki v panogah, katerih seznam se vseskozi dopolnjuje.Mobirise

AKADEMIJA 

V okviru vertikale IZOBRAŽEVANJE smo skupaj s partnerji ustanovili AKADEMIJO, ki se ponaša z mednarodno akreditacijo, kar omogoča samostojno izvajanje akreditiranih izobraževanj ter specialističnega študija iz vsebin, ki pomagajo pri doseganju najboljših rezultatov tako športnikom, trenerjem kot drugim zainteresiranim, ki si želijo pridobiti nova znanja.